For 50 år siden tog APOLLO 8-astronauten William W. Anders det ikoniske billede af jorden på vej op over månen. Det indkapsler menneskets drøm om at rejse til månen, men viser også, at længslen efter at udforske og kortlægge universet, lige så meget handler om at blive klogere på os selv, og den jord, vi bebor. Den historie fortæller kunstmuseet Louisiana med den indholdsrige og stærkt anbefalelsesværdige udstilling ‘Månen – fra den indre verden til det ydre rum’ som vises frem til 20. januar 2019. Se udstillingen, gerne med Theis Ørnstofts essay “Jordkloden er et klippestykke i det ydre rum lastet til bristepunktet med mysterier” som rejsefører ind i udstillingen, ud i universet og ned i sindet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *