Flere ting løber sammen i dette billede. Min datter foran mit spejlbillede reflekteret i glasset på en kæmpe kultegning skabt af den amerikanske kunstner Robert Longo. Motivet for hans minituiøse tegning er de velkendte dukker fra serie ‘Teletubbies’, med de latterlige navne Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa og Po. Mens jeg har glemt meget andet, kan jeg stadig remsen. Serien med en fast sendetid på DR i starten af årtusindeskiftet var lydsporet til min tvillinge-barsel. Den fik både mor og døtre helskindet gennem formiddagen, men har ellers ikke efterladt spor. Robert Longos billede har derimod sat sig på nethinden. Han kradser med sort kul og køligt overblik i overfladen på den banale historie om en lille, hobbitagtig og verdensfjern dukkefamilie.

 

Klik på fotoet for at se flere billeder fra Robert Longos udstilling i Hamborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *