Butikken Viking forhandler kontorprodukter og kunstnerartikler af den fineste kvalitet. Flagskibet i sortimentet er de gode gamle gule skoleblyanter, der har været på markedet i over hundrede år. En klassisk blyant produceret i god kvalitet. “Brudstærk, let at spidse, kratter ikke, og fremragende til skrivning”, som det hedder i salgsteksten. Mon ikke de fleste over 40 har skrevet deres første skæve og tøvende bogstaver med den gule klassiker eller den rødbedefarvet kontorudgave, der sælges under navnet skjoldunge? Butikken, der ligger i Store Kongensgade, er et eldorado for tegnenørder og alle, der sætter pris på analoge gadgets. Læg vejen forbi, hvis du er i nærheden eller udforsk Vikings digitale univers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *